4 tot 6 september : we bezoeken de Moezelstreek.

We vertrekken om 6.45u van op het Rond Punt in Rotselaar! Tussenstop onderweg, maar wel rechtstreeks naar Ediger-Eller.

We zitten verspreid over het dorp, in gastenkamers. Maar voor de maaltijden is wel voorzien dat we dat samen doen in de St Martinuskeller.

De dochter des huizes komt ons uitleggen wie waar kan slapen. 😄  😄. Het was natuurlijk de mama die elk van ons uitgelegd heeft waar we terecht konden.


Iedereen is ingecheckt bij zijn gastgezin, dus hebben we nog tijd om deze namiddag Beilstein te bezoeken.


We hebben nog tijd om Ediger-Eller een beetje te verkennen. Na het avondmaal in de St Martinuskeller, zoeken we onze Gästezimmer op.


5 september : in de voormiddag verkennen we verder Ediger-Eller. We brengen ook een bezoekje aan Gerhard Trossen in Kröv.


We nemen het middagmaal in de St Martinuskeller. Na de middag rijden we naar Cochem voor een vrij bezoek aan het stadje en het slot.


Een meerdaagse reis en nog geen bootje gevaren? Daar komt nu verandering in. We nemen het avondmaal tijdens een rondvaart op de Moezel. 

Halverwege houdt de Stadt Bonn een korte halte. Daarna vieren we de huwelijksverjaardag van Gerarda en Pieter met een cadeautje. 🎁    

En voor het laatste stuk van de vaart is het dansen geblazen!!  👩🏻‍🤝‍🧑🏻  👩🏻‍🤝‍🧑🏻  👩🏻‍🤝‍🧑🏻 


Onze laatste dag in Ediger-Eller. Na het ontbijt zijn we vrij. Sommigen gaan nog eens wandelen, anderen gaan shoppen of nog een glaasje drinken. 's Middags nemen we afscheid in de St Martinuskeller, bij een koude schotel. 


We laten Ediger-Eller achter ons en rijden richting Luxemburg. Daar willen we in het Teuterhof Hütt'n nog iets eten. Maar onze bus valt in panne!! Staf, onze chauffeur, staat met de handen in het haar. Maar Dirk en Luc slagen erin een gebarsten waterleiding te herstellen. Maggi van Lindencars moest dus gelukkig geen vervangbus zenden! We raken heelhuids thuis.