25 augustus : Familiedag in Mondo Verde - Landgraaf (NL)

Deze activiteit staat open voor leden, niet-leden en de hele familie !!

 Opgelet : inschrijven verplicht. Je vindt het inschrijvingsformulier onderaan deze pagina

Het park Mondo Verde in Landgraaf is het ideale park voor een uitstap met de hele familie : voor elke leeftijd valt er wel iets te beleven.

1. De wereldtuinen

Iedere wereldtuin heeft iets unieks te bieden. Dompel jezelf onder in de Chinese cultuur, of ga heerlijk op in het Italiaanse temperament. Met jouw bezoek aan Mondo Verde reis jij de wereld rond in één dag!

Je ontdekt een tropisch paradijs, een Italiaanse, Japanse en Chinese tuin. Maar ook wat Australisch binnenland, een Oostenrijks hoekje, een foliesbos vol fantasie. Je komt door een stukje woestijn, om dan nog door een Marokkaanse, een Portugese, een Spaanse en een Engelse tuin te wandelen

2. Het Dierenpark

Struin eindeloos door de boeiende dierenwereld van Mondo Verde. Hier vind jij meer achtergrondinformatie, leuke weetjes en schitterende foto’s van de prachtige dieren in Mondo Verde. Nog niet alle diersoorten staan vermeld op de website, maar ieder jaar breiden wij de websitecollectie voor jou uit. 

3. De Attracties

Mondo Verde heeft een grote variëteit van spectaculaire attracties. Leef je uit in de verschillende waterattracties. Splash! Ga zwevend door de lucht in de Mondo Volare of schreeuw het uit in Treno. Joehoe! Geniet van een bakje koffie op het terras, terwijl de kinderen spelen in één van de twee speeltuinen. Ontdek alle attracties die Mondo Verde te bieden heeft.

Als je wil, kan je het water in : in dat geval best een handdoek en eventueel je zwempak meenemen !

Zoals je ziet, voor elk wat wils. Maar er is nog meer !

All You Can Eat : Met een volle buik naar huis

Je hoeft geen picknickmand klaar te maken voor jouw bezoek aan Mondo Verde. In de entreeprijs zit het All You Can Eat inbegrepen. Dit betekent dat een tal van etenswaren en drinkwaren inbegrepen zijn in het All You Can Eat, zoals : Pasta (keuze uit bolognese, roomsaus & vegetarische saus), Tomatensoep & groentesoep, Broodjes (keuze uit kaas, ham & salami), Rijst (keuze uit kipkerrie, zoetzure saus & vegetarische saus), Pannenkoeken (keuze uit naturel, stroop & poedersuiker), Warme dranken (mits aangekochte beker van €1,00), Ranja (mits aangekochte beker van €1,00), Slush-ijs (mits aangekochte beker van €1,50)

Niet inbegrepen, maar tegen heel democratische prijzen te verkrijgen : Petflessen (€3,50 per stuk), Bieren (€3,- per stuk), Speciale bieren (€3,50 per stuk), Wijnen (€4,- per stuk), Frieten & snacks (€1,- per portie), Snoepgoed en ijs (vanaf €1,-), Koekjes en chips (vanaf €1,-),...

Wil je met ons mee? Dat kan. Deze activiteit staat open voor leden, niet-leden en familie!

We vertrekken op zondag 25 augustus om 8.30 u van op de parking aan het rond punt in Rotselaar (Marc Muntenplein). De bus brengt ons dan naar het familiepark. Vertrek voor de terugkeer vanuit het park om 18 u.

Prijs : bus, inkom en All You Can Eat inbegrepen -> 50 € per persoon. Kinderen tot 12 j gratis (wel te vermelden bij de inschrijving) Inschrijven kan tot 10 augustus !

Inschrijvingsformulier Familiedag

Geef hieronder het aantal volwassenen en het aantal kinderen tot 12 j op.


Je kan deze payconiq qr-code scannen en het te betalen bedrag invullen.