11 november : 11e Hagelandse Brunch

We hebben de zaal vrijdagavond al klaar gezet. Zaterdagmorgen is het aan Luc Meys en zijn ploeg  om het buffet te installeren.

eerst de borden en dan : broodjes, brood, koeken, een heel assortiment,..

Salami, kippenwit, preskop, gekookte en gerookte ham,..

Zalm, een aantal kazen,...

Ontbijtspek, roerei, witte en zwarte pensen, appelmoes, verse soep, choco, confituur,...

Yoghurt, ontbijtgranen, verse fruitsla, chocomousse,...

Pannenkoeken, koffie, thee,...

Meer dan keuze genoeg voor bijna 130 gasten !

Om alles in goede banen te leiden, waren er ook een aantal leden aan de slag, achter de bar, bij het afruimen, de afwas,...                                                                                                      We  konden ook rekenen op 4 Jins van de scouts Rotselaar Heikant.

 

Nog een chocomousse om af te sluiten en dan alles opruimen!

Bedankt wie ons kwam steunen en tot volgend jaar !