free web stats

Nieuwe berichten op de ledenpagina !

26 februari : onze traditionele Bonenwandeling

Voor de 19e keer organiseren wij onze rustige groepswandeling, dit jaar opnieuw vanuit Wezemaal,  +/- 6 km doorheen een vlak landschap, kinderbuggies en (brave) honden zijn welkom.

Vorig jaar vierden wij onze 20e verjaardag, maar omwille van de nasleep van Covid, moesten we een en ander uitstellen naar dit jaar. Ter gelegenheid van onze Bonenwandeling willen we nu de vzw Ateljee-Stripeljee in Wezemaal ondersteunen.    Na de wandeling kan je, mits een kleine bijdrage een aandenken verkrijgen. Het volledig bedrag van deze verkoop komt ten goede van dit goede doel.

Inschrijven voor de wandeling is wel verplicht : via onderstaand formulier, of met een mailtje naar bestuur@vriendenrotselaar.be, of via een sms-je naar 0485 109 889.        Betalen kan op onze rekening BE86 9730 7345 0050, of ter plaatse cash of payconiq.

Inschrijving BONENWANDELING 2023

Maak je keuze in onderstaande vakken.