26 februari : onze traditionele Bonenwandeling

Voor de 19e keer organiseerden wij onze rustige groepswandeling, dit jaar opnieuw vanuit Wezemaal,  +/- 6 km doorheen een vlak landschap, kinderbuggies en (brave) honden zijn welkom.

Vorig jaar vierden wij onze 20e verjaardag, maar omwille van de nasleep van Covid, moesten we een en ander uitstellen naar dit jaar. Ter gelegenheid van onze Bonenwandeling ondersteunden we nu de vzw Ateljee-Stripeljee in Wezemaal.              Na de wandeling kon men, mits een kleine bijdrage, een aandenken verkrijgen. Het volledig bedrag van deze verkoop kwam ten goede van dit goede doel.

Meer dan 120 inschrijvingen : de 19e editie van onze Bonenwandeling was alweer een succes. Iets na 14u vertrok de groep.

Zoals we gewoon zijn, veiligheid eerst! Onze begeleiders zorgen ervoor dat alles onder controle blijft en dat we niemand achterlaten.

We zijn op weg voor +/- 6 km, maar we houden halverwege halt voor onze traditionele 'jeneverstop'. En net zoals de 2 voorgaande wandelingen, wordt deze stop opgeluisterd door een optreden van de KMV St Cecilia Wezemaal -Streetband.

12 flessen jenever leeg? Dan wandelen we verder. Bedankt muzikanten van de Streetband !!

Rond 16u is iedereen terug, in de zaal wacht er bonensoep en een hammetje.

Bij het naar huis gaan hadden de deelnemers nog de mogelijkheid om de vzw Ateljee te steunen : we verkochten magneetjes, de opbrengst ging volledig naar hen.

Volgend jaar organiseren we onze 20e Bonenwandeling.  Kom jij dan ook mee wandelen?