7 tot 18 december : we stonden op de Kertsmarkt in Leuven!

Stand L32 op het Ladeuzeplein

De hele periode tot na Nieuwjaar loopt onder de naam 'Wintertijd'. Maar de Kerstmarkt blijft in Leuven 'Kerstmarkt'. In 2020 en 2021 ging de markt niet door. En blijkbaar werd al het koude weer opgespaard, want dat het koud was hebben we gevoeld!

De standjes staan klaar, maar daarmee is het werk niet af : wij staan met wulken (escargots) en bakharing. Die laatste moet nog ontdaan worden van de laatste graten. Onze meester-fileerder Paul zorgt voor de eerste klas kwaliteit!

Een beetje reclame maken kan geen kwaad, maar er moet wel volk op loop zijn. Met  de koude kwam de markt op sommige dagen iets trager op gang. Maar de ROB was op post !

Dat de kwaliteit dik in orde is bewijst Paul,  zelf voor- proeven hoort daarbij.                  Lekker, echt lekker....