18 oktober 2022 : BORGinsole in Rotselaar

Op uitnodiging van Gratienne en Paul gaan we in Rotselaar hun bedrijf 'BORGinsole' bezoeken.

Om 18.30 u zijn we ter plaatse en we worden onmiddellijk perfect ontvangen: er staan broodjes en drankjes voor ons klaar ! 

Na die smakelijke intro trekken we naar de aula. Paul, gedreven zaakvoerder, geeft ons een mooie en duidelijke presentatie van waar de firma allemaal voor staat.

Om hem niet van de wijs te brengen, hebben we tijdens zijn uitleg geen foto's genomen. Maar als je meer wil weten over BORGinsole en hun missie : alle info staat op hun website : https://www.borginsole.com/

En ook hun facebook-pagina mag er zijn : https://www.facebook.com/BORGinsole 

Paul beantwoordt nog onze vragen, en dan gaan we de productielijn bezoeken.

Het labo, waar de podologen aan het werk zijn, bevindt zich op de Torenstraat 89, maar wij zitten op de productiesite, op nummer 118. Als je daar al eens bent voorbijgereden, dan heb je je waarschijnlijk afgevraagd wanneer er daar gewerkt wordt, want er is praktisch nooit iemand te zien. Normaal ! want alles gebeurt hier volautomatisch en kan van op afstand gestuurd worden, zelfs 's nachts ! Overdag zijn er slechts twee werknemers nodig om hier en daar aanvullingen of onderhoud te doen..

Om alles te laten bezinken, bieden Paul en zijn medewerkers ons nog een drankje aan om het bezoek, na nog wat nakaarten, af te sluiten.

We hebben een Rotselaars bedrijf beter leren kennen. Dat was zeker de moeite : uniek in de wereld, top of the bill, mensen die weten waar ze naartoe willen en weten wat ze kunnen en niet kunnen, en dat alles ook nog realiseren op een milieubewuste wijze. 

Bedankt Gratienne en Paul, Davy, Florian en Annie, voor een interessante en leerrijke avond.