27-28-29-30 juni : Rock Werchter

Vanaf dit jaar baten we zelf geen stand meer uit binnen Cluster A1. De Rotselaarse Mountainbikevrienden nemen onze plaats in.

Maar voor hen is dit een nieuwe ervaring. Dus hebben we de MTB'ers ondersteund en op gang gebracht met de hulp van een aantal van onze leden/V.R.I.E.N.D.E.N.

Het concept bleef ongewijzigd : Stella, frisdranken, en, onze sterke punten uit het verleden, aardbeienbier, thee, chocomelk en koffie!! We hebben de MTB'ers ook een deel van ons materiaal uitgeleend.

Werd het een succes? Bekijk hieronder de foto's en oordeel zelf.

De ochtendploeg werd hoofdzakelijk ingevuld door V.R.I.E.N.D.E.N., maar voor de midddag- en avondploeg waren, mits een beperkte ondersteuning, de mountainbikevrienden al snel zelf gelanceerd. 2019 was een geslaagd debuut voor de Rotselaarse Mountainbikevrienden !!

Met wat we gezien hebben, zullen de MTB'ers er volgend jaar zeker opnieuw een succeseditie van maken. En we zijn er zeker van dat een aantal van onze leden hen zullen blijven ondersteunen.

Het is nu al duidelijk dat de MTB'ers hun plaatsje verdiend hebben binnen Cluster A1. Proficiat, en zeker ook aan de V.R.I.E.N.D.E.N. die hun bijgestaan hebben.