27 februari : onze Bonenwandeling

Vertrek en aankomst in de parochiezaal in de Groenstraat in Rotselaar. Voor de middag is daar al activiteit : de soep moet gemaakt, de varkenspoten gekookt, het spek voorgebakken, en, niet te vergeten, de zaal moet ook klaargezet worden !

Ondanks de foute datum op sommige foto's : het was wel degelijk 26-02-2012 !!


De wandelaars zijn nog maar juist vertrokken (?), maar Anne en Luc staan al klaar met de jenever, aan de gemeentelijke magazijnen aan Beversluis.

Ze moeten echt niet lang wachten (+/-), de groep is er binnen de kortste keren(?).

Tijd om

verder te

wandelen,

het eten

wacht !


De lege jeneverflessen laten we niet achter, onze leden nemen ze met de wagen mee terug. De laatste glaasjes worden achterover geslagen en de overbodige ballast is geloosd? Dan is het wandelen naar de zaal. Onderweg is er wel even tijd voor een groepsfoto.

En zijn de honden even op veilige afstand....(?)  Dan is er toch nog iemand die snel moet controleren of hij nog een jongetje is  🧐  🧐    🤣 🤣


In de Groenstraat sluiten we af, bij bonensoep, varkenspoten of spek met eieren, en bij een deftige pint VRIENDJE. Onze overschottengaan naar de scouts, op het terrein naast de parochiezaal.

We geven onze overschotten dan wel aan de scouts, maar het kan toch niet dat we die mannen zo snel vetgemest hebben 🐖  🐖  ?...