free web stats

Nieuwe berichten op de ledenpagina !

We vliegen met Vueling, een Spaanse maatschappij

Onze vlucht vertrekt op Zaventem om 9.40 u, aankomst in Barcelona om 11.45 u.              Terugvlucht in Barcelona om 15.10 u, aankomst in Zaventem om 17.20 u.

Afhankelijk van het type ticket, zijn er verschillende voorschriften i.v.m. de bagage en handbagage. Hieronder vind je wat de reisagent en de rederij  ons hebben meegedeeld. Let op, als je de instructies op google opzoekt, vind je soms afwijkingen. Wil je geen problemen, volg dan de voorschriften zoals hieronder opgesomd.

 

1. Ruimbagage : per persoon 1 koffer, maximum 23 kg.

 

2. Wat mag er in je handbagage ? Vloeistoffen en gels moeten in een verpakking zitten van maximaal 100 milliliter. De verpakte vloeistoffen en gels moeten samen in een doorzichtig en hersluitbaar plastic zakje. Het zakje mag maximaal 1 liter zijn. U mag per persoon maximaal 1 plastic 1-literzakje meenemen.

Dit stop je best in je handbagage en niet in de ruimbagage. Zo heb je het altijd bij de hand: 

  • Waardevolle zaken zoals geld of juwelen

  • Belangrijke documenten, voorschriften of medicatie

3. Handbagage : Vueling is zeker streng voor handbagage. Als jouw handbagage niet voldoet aan de normen van max 40x20x30 cm OF max 55x40x20 cm en altijd max 10kg, zal je in veel gevallen aan de incheckbalie of gate extra moeten betalen. Deze extra kosten kunnen variëren van 30 euro tot en met 80 euro. 

4. Vooraf inchecken : we vliegen onder het systeem van groepsboeking met PNR. Dat betekent dat we NIET vooraf kunnen inchecken via internet, maar dat we langs de incheckbalie moeten passeren!  We krijgen ook de stoelen toegewezen op ons ticket.