free web stats

Nieuwe berichten op de ledenpagina !

22 november : infovergadering over onze cruise in 2023

Begin oktober 2023 gaan we opnieuw op cruise : deze keer op de Middellandse Zee.                                                            Ben je geïnteresseerd en wil je ook mee : dat kan.          Kom naar onze infovergadering op dinsdag 22 november, om19 u in zaal Onder de Toren (bij Seppe) in Wilsele.

Inschrijven wel verplicht : zie onderaan deze pagina

De rederij en de reisagent komen de cruise toelichten. Vertrekhaven, vervoer erheen en terug, exacte datum, type kajuit, extra's, prijs,...

Dit alles en antwoorden op al je verdere vragen komen tijdens deze vergadering aan bod.

Inschrijven verplicht : via de pagina CONTACT kan je ons een bericht zenden. Geef je naam, contactgegevens en aantal personen (die naar de vergadering komen) mee in je bericht. Je krijgt dan van ons een bevestiging van je inschrijving.